Nyheder fra ASO

Dato: 18-05-2017

35.000 årsprogrammer står nu og venter på ivrige læsere i Musikhuset Aarhus.🎉Abonnenter og partoutkunder skulle meget gerne modtage et eksemplar i posten midt i uge 21.

Nedenfor kan du downloade to versioner af årsprogrammet i digitalt format: en mobilvenlig version (3 MB) og én til print (23 MB). Derudover kan man også downloade en separat udgave af bestillingslisten til partoutkort og abonnement, hvis man ikke ønsker at klippe i programmet.

Bemærk dog, at abonnement også vil kunne købes online når billetsalget åbner. Der kommer direkte links her på hjemmesiden til abonnementskøb. Vi anbefaler, at man bestiller online for at undgå køen i Musikhuset på åbningsdagen for billetsalget.

Al praktisk information kan indtil videre findes på s. 34 i programmet.

NB! Hjemmesiden vil blive opdateret i forbindelse med start på billetsalg, så koncertoversigt, abonnementsbestilling, osv. vil være at finde i et nyt og flottere format fra senest d. 1/6 2017.

 

 

VIGTIGE DATOER

  • Torsdag 1. juni 2017 kl. 12. Salg og gentegning af abonnement og partoutkort åbnes . Der uddeles kø-numre i Musikhusets foyer fra kl. 11. Ventetid må påregnes. Evt. bestillingskuponer (klippet ud af programmet) bedes udfyldt på forhånd.
  • Torsdag 15. juni 2017 inden kl. 16. Sidste mulighed for gentegning af partoutkort fra året før.
  • Fredag 16. juni 2017 kl. 12. Løssalget åbnes.