Ønsk en koncert

Ønsk en koncert

Den 2. juni 2023 opfører vi en helt særlig koncert: En koncert, der udelukkende består af værker, som DU har været med til at vælge. Så brug nedenstående skema til at fortælle os, hvilke værker, du drømmer om at høre orkestret spille, og få chancen for at få dit ønske opfyldt til Ønskekoncerten i juni.

Hvis du har mulighed for det, så upload gerne en lille video, hvor du fortæller os, hvorfor dette eller disse værker har særlig betydning for dig – eller nedfæld dine tanker herom i kommentarfeltet.

Vores ønske med koncerten er at forstå, hvad der gør den klassiske musik særlig for DIG – så vi kan udvælge de værker til koncerten, som betyder allermest. Din personlige historie er afgørende for de værker, vi udtager.

Click or drag a file to this area to upload.
Hvis du optager en lille video, hvor du fortæller om begrundelsen for dig ønske, kan du uploade den her. Alternativt kan du indsætte et link til videoen i "Din historie"-feltet ovenfor (hvis den eks. ligger på Youtube, Facebook, Google Drive eller Dropbox).

Hør det med Aarhus Symfoniorkester

Det med småt

Aarhus Symfoniorkester vil i videst muligt omfang forsøge at efterkomme de mest populære ønsker og mest personlige historier bag værkerne. Den endelige liste sammensættes af en intern jury bestående af musikere og administrationsmedlemmer fra orkestret. I forbindelse med offentliggørelsen af programmet vil orkestret dele uddrag fra de personlige historier, som der er givet tilladelse til (se skemaet ovenfor), på orkestrets digitale og trykte kanaler (hjemmeside, Facebook, Instagram og i det trykte koncertprogram).