MOZ_ART
Køb billet (til festivalen)
Koncertformat: Musik med mere

SPOT Festival

MOZ_ART

Mozart vendes på hovedet sammen med Aarhus Symfoniorkester i en alternativ popkoncert, der remixer og klipper fra den klassiske mester.

Aarhus Symfoniorkester og SPOT festival præsenterer en genrebrydende koncertoplevelse, der på én og samme tid er en hyldest til en af verdens største komponister – og en uhøjtidelig afmontering og upcycling af hans melodiske materiale.

Musikken er særligt bestilt til lejligheden af orkestret og koncentrerer sig om ideen at lade unge fremadstormende komponister og sangskrivere ”remixe” Mozarts musik – at give dem friheden til at skabe nogle unikke bud på musik, der er inspireret af eller bruger elementer fra Mozart til at lave nye numre og nye sange, som kan spilles sammen med et ensemble af orkestrets musikere.

Koncerten markerer også et efterspil for orkestrets egen Mozartfestival, der løber fra 25. april til 2. maj, hvor Mozarts musik kan nydes i sin oprindelige form – inden den redefineres til SPOT.

De medvirkende kunstnere offentliggøres i 2024 sammen med resten af programmet for SPOT ­festivalen – men du kan godt begynde at glæde dig!