Covid-19 virus (Corona) og orkestrets koncerter

Covid-19 virus (Corona) og orkestrets koncerter

Musikhuset lukker midlertidigt

Vi tager helbred og sikkerhed for alle vores gæster og ansatte alvorligt. Som følge af pressemøderne i statsministeriet – senest 23. marts – aflyses alle arrangementer i marts for Aarhus Symfoniorkester samt kammerkoncerter og koncerter med BaroqueAros til og med onsdag 5. maj 2021. Koncerterne i april erstattes af fire gratis streamingkoncerter med flere af de oprindeligt bookede solister og dirigenter.

Alle købte billetter refunderes og billetsalget i Musikhuset Aarhus vil kontakte alle berørte gæster personligt på mail eller sms. Det tager tid, og på vegne af personalet i billetsalget beder vi om jeres tålmodighed.

Vi beklager de gener, det måtte medføre og takker mange gange for jeres forståelse.

NB! Billetsalget får rigtig mange henvendelser på mail og telefon og har svært ved at nå at besvare dem alle hurtigt. Vi vil derfor opfordre alle til ikke at kontakte dem. De kontakter jer.

Har du billetter?
Hvis du har billetter til berørte arrangementer, vil du blive kontaktet personligt på mail eller sms. Det er blevet besluttet, at alle berørte kunder kan modtage refusion for køb af billetter. Se hvordan du forholder dig til billetrefusion på musikhusetaarhus.dk/praktisk-information/nyheder-artikler/nyheder/information-vedroerende-refusion/
Bemærk, at forholdene der gør sig gældende for onlinekøb på Musikhusets hjemmeside selvfølgelig også gælder ved onlinekøb via Aarhus Symfoniorkesters hjemmeside.

Hold dig opdateret
Vi opdaterer løbende vores denne side med seneste nyt om situationen i forhold til orkestrets koncerter. Aktuel information fra Musikhuset om øvrige arrangementer og forhold kan ses på: musikhusetaarhus.dk/corona

Tak for din forståelse
Det er beklageligt, at vi må skuffe alle jer, der har glædet sig til at komme i Musikhuset og til vores koncerter. Vi håber, at I allesammen kommer godt og sikkert igennem denne turbulente tid, og vi glæder os til at tage imod jer igen, når det hele er overstået.

Pas godt på hinanden!

Med venlig hilsen,
Aarhus Symfoniorkester

 

Opdateret 31. marts 2021

 
 
 
——
GRAFIK: Den visuelle repræsentation af Covid-19 er fremstillet ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i Atlanta, Georgia, USA. 29. januar, 2020. Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM/CDC/Handout via REUTERS