Covid-19 virus (Corona) og orkestrets koncerter

Covid-19 virus (Corona) og orkestrets koncerter

Fra og med fredag den 12. november 2021 skal du vise dit coronapas, når du besøger Aarhus Symfoniorkester og Musikhuset.

Det er et krav, at alle, der er fyldt 15 år og besøger Musikhuset, skal fremvise et gyldigt coronapas. Husk at medbringe en udskrift af coronapasset eller have sikret dig, at du hurtigt kan tilgå det på din telefon. Du kan vise det via coronapas-appen eller MinSundhed-appen (eller online på sundhed.dk).

Vi opfordrer alle vores gæster til at følge disse råd, så vi kan få en vellykket, velafviklet og tryg aften i Musikhuset.

  • Medbring coronapas og ID
  • Kom i rigtig god tid. Musikhuset åbner senest 1 time før arrangementsstart
  • Opdatér dit coronapas og ha’ det klar, når du ankommer til Musikhuset
  • Vi tjekker coronapas ved indgangen til Musikhuset
  • Informér dem, du skal i Musikhuset med, om vores retningslinjer
  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg

Med kravet om fremvisning af et coronapas gælder det, at gæster skal kunne forevise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det betyder, at følgende dokumentationsmuligheder gælder som adgang.

  • Første vaccination. Gælder som gyldigt coronapas i perioden fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter
  • Gennemført vaccinationsforløb. Et vaccinationsforløb anses for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis
  • Et negativt testresultat fra en antigentest (hurtigtest), der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test foretaget som en PCR-test gælder i 96 timer
  • Et positivt resultat af en covid-19- PCR-test, der er mindst 14 dage og maksimalt 8 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget

Husk også at medbringe ID i form af pas, kørekort eller sundhedskort. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på medbragt ID. Da vi tjekker coronapas ved indgangen til Musikhuset, kan det være en god idé at medbringe varmt tøj afhængig af vejret.

Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app’en, hvis du ikke allerede har den.

Du kan læse alle detaljer om myndighedernes regler og retningslinier på coronasmitte.dk.

Vi håber på din forståelse, så vi kan passe godt på hinanden og få en god oplevelse i Musikhuset.

Der kan hurtigt komme ændringer, og vi følger naturligvis løbende myndighedernes udmeldinger. Vi vil bestræbe os på, at I får besked om ændringer så hurtigt som muligt.

Vi beklager de gener, det måtte medføre og takker mange gange for jeres forståelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Symfonisk Sal.

Opdateret 11. november 2021

 
 
 
——
GRAFIK: Den visuelle repræsentation af Covid-19 er fremstillet ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i Atlanta, Georgia, USA. 29. januar, 2020. Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM/CDC/Handout via REUTERS