Aarhus Symfoniorkester inviterer hvert år skolerne i Aarhus til tre forskellige koncertpakker:

Skolekoncertforløb for 1.-2. klasse: i foråret spiller vi små koncerter på skolerne samt symfonikoncerter i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus.

Skolekoncertforløb for 3.-4. klasse: i efteråret spiller vi små koncerter på skolerne samt symfonikoncerter i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus.

I samarbejde med Børn og Unge, Aarhus Kommune, er folkeskolerne i Aarhus blevet inddelt i to grupper, som automatisk hvert andet år er garanteret et forløb for både 1.-2. klasse samt 3.-4. klasse. Er du i tvivl om hvornår din skole er med, så kontakt din skoleleder eller Aarhus Symfoniorkesters produktionsleder for B&U og Outreach, Gitte Bach. Du kan også finde fordelingen af skoler her.

Familiejulekoncerten, hvor skolekor inviteres til at synge sammen med symfoniorkestret.

De inviterede skoler får direkte besked om eksakte datoer og yderligere informationer af Aarhus Symfoniorkesters børn- og ungemedarbejder.

 

Til musiktimerne

Under menupunkterne “Skolekoncerter for 1. og 2. klasse“, “Skolekoncerter for 3. og 4. klasse“, “Om instrumenterne” og “Undervisningsmateriale” ovenfor kan du finde forberedelsesmateriale til Aarhus Symfoniorkesters skolekoncerter samt andet undervisningsmateriale.

Materialet er til fri afbenyttelse og også velegnet, selvom I ikke er tilmeldt aktiviteter hos Aarhus Symfoniorkesters.

God fornøjelse!