I skoleåret 2017/18 inviterer Aarhus Symfoniorkester skolerne i Aarhus til tre forskellige koncertpakker:

Skolekoncertforløb for 1.-2. klasse i foråret 2018: små koncerter på skolerne samt symfonikoncerter i Symfonisk Sal. Her får vi besøg af Carl Quist Møller, som til Musorgskijs musik til Udstillingsbilleder tegner og fortæller eventyret om ”Prinsen, Prinsessen og forræderen Gnomus”.

Skolekoncertforløb for 3.-4. klasse i efteråret 2017: små koncerter på skolerne samt symfonikoncerter Symfonisk Sal med ”Sigurd og Danmarkshistorien”.

I samarbejde med Børn og Unge, Aarhus Kommune, er folkeskolerne i Aarhus blevet inddelt i to grupper, som automatisk hvert andet år er garanteret et forløb for både 1.-2. klasse samt 3.-4. klasse. Er du i tvivl om hvornår din skole er med, så kontakt din skoleleder eller Aarhus Symfoniorkesters børn- og unge medarbejder, Mette Storgård Jensen. Du kan også finde fordelingen af skoler her.

Familiejulekoncerten, hvor skolekor inviteres til at synge sammen med symfoniorkestret. Dirigent er Carsten Seyer-Hansen, og årets solister er Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

De inviterede skoler får direkte besked om eksakte datoer og yderligere informationer af Aarhus Symfoniorkesters børn- og ungemedarbejder.

 

Til musiktimerne

Under menupunkterne “Om instrumenterne” og “Undervisningsmateriale” ovenfor kan du finde forberedelsesmateriale til Aarhus Symfoniorkesters skolekoncerter samt andet undervisningsmateriale.

Materialet er til fri afbenyttelse og også velegnet, selvom I ikke er tilmeldt aktiviteter hos Aarhus Symfoniorkesters.

God fornøjelse!