Studie- og ungdomsrabat
Kom i symfonien for hund

Hvis du er studerende eller ung under 25 år, kan du få rabat på alle koncerter med Aarhus Symfoniorkester – og rabatten gælder til alle sæderne i salen.

🎟️ Billetter med studie- og ungerabat købes på samme vis som almindelige billetter – via “køb billet”-knappen på alle koncertsiderne. Billetter med studie- og ungerabat koster 100 kr. til de fleste koncerter – og kun 50 kr. til familiekoncerter.

Fyraftenskoncerten – et musikalsk frirum til dig og dine venner

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor man kan slippe studiebøgerne og lade op til weekenden. Tag en ven i hånden, grib en øl i baren og sæt dig godt til rette i Symfonisk Sal, når vi seks fredage i denne sæson stiller skarpt på en komponist, et tema eller et musikalsk mesterværk, og giver dig mulighed for at opleve den største kunst i et let og socialt format. Vi garanterer et frirum – i en lille times tid – hvor tankerne kan holde fri og følelserne få lov at spille på alle tangenter. Koncerterne indledes med en kort introduktion fra scenen, og der er ingen dress code eller uskrevne regler, hvornår man må klappe. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes fra start til slut.

Last Minute studierabat

Hvis du ikke har købt billet til en koncert i forvejen, kan studerende en time før dagens koncert – hvis den ikke er udsolgt – købe en “Last Minute”-billet ved fysisk fremmøde i Musikhusets billetsalg. Pris: 75 kr. inkl. gebyr. Gyldigt studiekort skal fremvises.

Vil du høre mere?

Ovenstående er bare et udpluk af de koncerter, vi spiller i løbet af sæsonen. Vil du se dem alle, kan du klikke på Alle koncerter under menupunktet “Koncerter” øverst på siden. Der er studierabat på alle koncerter – undtagen filmkoncerterne, som er særlige samarbejdskoncerter med Musikhuset Aarhus – så det er bare med at gå på opdagelse.