Download vores materiale om symfoniorkestrets instrumenter.


Højreklik på brochuren og vælg “Gem link som…” og download så pdf-filen til din computer. Herefter kan du bruge det som præsentation direkte på computeren eller på et smartboard.

Lydeksemplerne finder du ved at klikke på ikonerne ved de enkelte instrumenter. Ud over Adobe Reader  skal du muligvis også have Adobe Flash Player installeret for at kunne afspille lydeksemplerne i brochuren korrekt.

Materialet er på den måde meget velegnet som forberedelsesmateriale til Aarhus Symfoniorkesters skolekoncerter. Det er selvfølgelig også muligt at printe siderne ud, så man kan lave hæfter til eleverne.

Du kan også bestille Aarhus Symfoniorkesters flotte, store plakat med symfoniorkestrets instrumenter (se nedenfor). Plakaten er velegnet til brug ved forløb om symfonisk musik og til forberedelse i forbindelse med skolekoncerter. Og så pynter den i musiklokalet!

Plakaten rekvireres kvit og frit ved at skrive til B & U medarbejderen på mstor@aarhus.dk. Husk at angive modtageradresse. Denne service er fortrinsvist til skoler i vores landsdel. Andre bedes kontakte et af de andre fire landsdelsorkestre: Aalborg, Odense og Sønderjyllands symfoniorkester samt Copenhagen Phil.

Se også en række supplerende instrumentsider fra tidligere forløb på siden med Undervisningsmateriale.

 

Højreklik på billedet og vælg “Gem link som…” for at downloade plakaten i pdf-format…