Download vores materiale om symfoniorkestrets instrumenter.


Højreklik på brochuren og vælg “Gem link som…” og download så pdf-filen til din computer. Herefter kan du bruge det som præsentation direkte på computeren eller på et smartboard.

Lydeksemplerne finder du ved at klikke på ikonerne ved de enkelte instrumenter. Du skal benytte Adobe Reader eller et andet program, som kan læse PDF-dokumenter.

Afhængig af dine indstillinger i PDF-programmet skal du muligvis godkende afvikling af multimedie-indhold i filen, før lydeksemplerne kan afspilles (hvis du er i fuldskærmstilstand, skal du gå ud af denne, før du kan se pop-up’en, der beder dig godkende). Har du problemer med at høre et af lydeksemplerne – eller vil du gerne høre det igen – kan du prøve at højreklikke på afspilningsikonet og vælge at lydeksemplet skal åbne i et separat vindue.

Materialet er på den måde meget velegnet som forberedelsesmateriale til Aarhus Symfoniorkesters skolekoncerter. Det er selvfølgelig også muligt at printe siderne ud, så man kan lave hæfter til eleverne.

Du kan også downloade og printe Aarhus Symfoniorkesters flotte, store plakat med symfoniorkestrets instrumenter (se nedenfor). Plakaten er velegnet til brug ved forløb om symfonisk musik og til forberedelse i forbindelse med skolekoncerter. Og så pynter den i musiklokalet!

Se også en række supplerende instrumentsider fra tidligere forløb på siden med Undervisningsmateriale.

 

Højreklik på billedet og vælg “Gem link som…” for at downloade plakaten i pdf-format…