Datoer for åbning af billetsalget for sæson 2022/23

Bemærk at links til abonnementsalg og koncerter udenfor abonnement (familiekoncerter, kammerkoncerter, m.v.) først er aktive fra:
17. maj 2022 kl. 12

Løssalg til symfonikoncerterne er tilgængelig for onlinesalg:
24. maj 2022 kl. 12

Køb af billetter

Online bestilling

Billetter og abonnementer kan købes online her på siden. Benyt knapperne “Køb 4+ abonnement”, “Køb 7+ abonnement” ovenfor – eller brug “Køb Billet”-knappen på de enkelte koncertsider (eks. familiekoncerter, kammerkoncerter og filmkoncerter).

Det er også muligt at købe billet i Musikhusets billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Billetsalget er åben for personlig betjening man.-lør. kl. 12-17* (telefonisk kl. 13-17* på tlf. 89404040). Den 17. maj 2022 er telefonerne åbne fra kl. 12. På koncertdage åbner Musikhusets billetsalg desuden en time før koncerten.

*I sommerperioden 16/5–14/8 er billetsalgets åbningstider man.-fre. kl. 12-16 (telefonisk kl. 13-16).

Abonnement – Rabatter med fordele

Hvis du køber billetter til min. 4 koncerter på én gang kan du med fordel oprette et sæsonabonnement og spare på billetprisen. Du får desuden mulighed for at vælge din plads i salen før alle andre, da abonnementssalget åbnes før det almindelige løssalg ved sæsonstart.

Alternativt kan abonnement bestilles og betales via bestillingskuponen nedenfor. Her kan du også se hvor meget du sparer i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Sådan gør du:

  1. Udfyld kuponen og vælg mindst 4 koncerter. Husk at markere prisgruppe og notere antal billetter. Husk også at kontrollere datoen, hvis samme koncert spilles flere dage.
  2. Udregn den samlede pris for koncerterne vha. hjælpefelterne på kuponen.
  3. Skriv navn, adresse, tlf.nr. og email-adresse –samt oplysningerne på dit betalingskort.
  4. Send eller aflever kuponen til Musikhusets Billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Bestilte billetter sendes elektronisk til din emailadresse – eller med posten, hvis du ikke har email. Bestillingerne ekspederes i den rækkefølge, de modtages.

NB! Det er ikke længere nødvendigt at bestille samme antal pladser, når man køber online. Fra og med denne sæson kan man bestille forskellige antal billetter pr. koncert i abonnementet uanset om man køber det online eller ved fysisk fremmøde.

Partoutkort - Klassisk med det hele

Partoutkort er til dig, der vil opleve alt det, som den klassiske musik – og Aarhus Symfoniorkester – har at byde på. Med partoutkort får du fri adgang til alle sæsonens store symfonikoncerter og den største samlede rabat. Du vælger – så vidt det er muligt – din egen faste plads i salen og kan beholde den, hvis du gentegner dit partoutkort året efter.

Køb af partoutkort udløser billet til de i alt 19 koncerter, der er markeret med P på bestillings­kuponen. Partoutkort bestilles hos Musikhusets billetsalg ved personlig henvendelse – eller via bestillings­kuponen. Priserne står anført på kuponen.

Kammerkoncertpakken

Vælg “Kammerkoncertpakken” og få adgang til orkestrets fem kammerkoncerter for kun 675 kr. Køb online via linket her på siden – eller benyt bestillingskuponen ovenfor.

Studerende & Last Minute

På alle løssalgsbilletter gives der rabat til studerende og unge under 25 på alle pladser i salen. Rabatprisen er angivet ud for de enkelte koncerter.

Såfremt en koncert ikke er udsolgt, kan studerende en time før koncerten købe en “Last Minute”-billet i Musikhusets billetsalg. Pris 100 kr. pr billet, inkl. gebyr. Gyldigt studiekort skal forevises.

Grupper

Ved køb af min. 25 billetter til en koncert gives 25% rabat på løssalgsprisen. Gruppebilletter kan ikke bestilles online, men skal bookes gennem Musikhusets billetsalg. Find åbningstider, telefonnummer og emailadresse til billetsalget på www.musikhuset.dk/praktisk-info/abningstider.

Handicappede

Ved køb af billet får kørestolsbrugere en gratis ledsager med til koncerten. Vi anbefaler, at gangbesværede køber pladser på gulvet, da der ikke er elevator helt op til balkonerne.

Parkering

Du kan parkere i Musikhusets parkeringskælder – eller i Scandinavian Center Aarhus’ parkeringskælder lige ved siden af Musikhuset. Vær opmærksom på, at det ikke længere er muligt at købe et p-kort i receptionen eller billetsalget.

Læs mere på www.musikhuset.dk/praktisk-info/find-vej

Returpolitik

Køb af billetter, abonnement og partoutkort er bindende og købte billetter refunderes ikke. Al henvendelse vedr. billetsalg og bestillinger skal ske til Musikhusets billetsalg inden for åbningstiden.

Siddepladser og prisgrupper

Siddepladserne i Symfonisk Sal er inddelt i 3 prisgrupper: A (orange), B (turkis) og C (lilla). Billetprisen på løssalg, abonnement og partout afhænger af hvilken plads, du vælger, og er angivet i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Til koncerter med enhedspris gælder denne i hele salen.