Datoer for åbning af billetsalget for sæson 2024/25

Bemærk at links til abonnementsalg og koncerter udenfor abonnement (familiekoncerter, kammerkoncerter, m.v.) først er aktive fra:
13. maj 2024 kl. 12

Løssalg til symfonikoncerterne er tilgængelig for onlinesalg:
20. maj 2024 kl. 12

Køb af billetter

Online bestilling

Billetter og abonnementer kan købes online her på siden. Benyt knapperne “Køb 4+ abonnement”, “Køb 7+ abonnement” ovenfor – eller brug “Køb Billet”-knappen på de enkelte koncertsider (eks. familiekoncerter, kammerkoncerter og filmkoncerter).

Det er også muligt at købe billet i Musikhusets billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Billetsalget er åbent for personlig betjening man.-fre. kl. 13-16 (telefonisk kl. 12-16 på tlf. 89 40 40 40). På koncertdage åbner Musikhusets billetsalg desuden en time før koncerten.

Abonnement – Rabatter med fordele

Hvis du køber billetter til min. 4 koncerter på én gang kan du med fordel oprette et sæsonabonnement og spare på billetprisen. Du får desuden mulighed for at vælge din plads i salen før alle andre, da abonnements­salget åbnes før det almindelige løssalg ved sæsonstart.

Alternativt kan abonnement bestilles via bestillingskuponen nedenfor. Her kan du også se hvor meget du sparer i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Sådan gør du:

  1. Udfyld kuponen og vælg mindst 4 koncerter. Husk at markere prisgruppe og notere antal billetter. Husk også at kontrollere datoen, hvis samme koncert spilles flere dage.
  2. Udregn den samlede pris for koncerterne vha. hjælpefelterne på kuponen.
  3. Skriv navn, adresse, tlf.nr. og email-adresse.
  4. Send eller aflever kuponen til Musikhusets billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Bestillingerne ekspederes i den rækkefølge, de modtages.
  5. Du vil efterfølgende blive kontaktet via email med link til betaling af den samlede ordre. Din bestilling er reserveret i 14 dage fra modtagelsen (se note nederst på s. 65 på bestillingskuponen).

Uanset dit abonnementsvalg har du mulighed for senere at tilføje billetkøb til andre forestillinger i koncertrækken og stadig opnå abonnementsrabat.

Partoutkort - Klassisk med det hele

Partoutkort er til dig, der vil opleve alt det, som den klassiske musik – og Aarhus Symfoniorkester – har at byde på. Med partoutkort får du fri adgang til alle sæsonens store symfonikoncerter og den største samlede rabat. Du vælger – så vidt det er muligt – din egen faste plads i salen og kan beholde den, hvis du gentegner dit partoutkort året efter.

Køb af partoutkort udløser billet til de i alt 18 koncerter, der er markeret med P på bestillings­kuponen. Partoutkort bestilles hos Musikhusets billetsalg ved personlig henvendelse – eller via bestillings­kuponen. Priserne står anført på kuponen.

Kammerkoncertpakken

Vælg “Kammerkoncertpakken” og få adgang til orkestrets fire kammerkoncerter for kun 480 kr. Køb online via linket her på siden – eller benyt bestillingskuponen ovenfor.

Studerende & Last Minute

På alle løssalgsbilletter gives der rabat til studerende og unge under 25. Rabatprisen er angivet ud for de enkelte koncerter.

Såfremt en koncert ikke er udsolgt, kan studerende en time før koncerten købe en “Last Minute”-billet i Musikhusets billetsalg. Pris: 80 kr. Gyldigt studiekort skal forevises.

Grupper

Ved køb af min. 25 billetter til en koncert gives 25% rabat på løssalgsprisen. Grupperabat vælges separat ved online billetkøb.

Handicappede

Ved køb af billet får kørestolsbrugere en gratis ledsager med til koncerten. Vi anbefaler, at gangbesværede køber pladser på gulvet, da der ikke er elevator til 1. og 2. balkon.

Parkering

Du kan parkere i Musikhusets parkeringskælder – eller i Scandinavian Center Aarhus’ parkeringskælder lige ved siden af Musikhuset. Vær opmærksom på, at det ikke længere er muligt at købe et p-kort i receptionen eller billetsalget.

Læs mere på www.musikhuset.dk/praktisk-info/find-vej

Returpolitik

Køb af billetter, abonnement og partoutkort er bindende og købte billetter refunderes ikke. Al henvendelse vedrørende billetsalg og bestillinger skal ske til Musikhusets billetsalg inden for åbningstiden.

Siddepladser og prisgrupper

Siddepladserne i Symfonisk Sal er inddelt i 3 prisgrupper: A (orange), B (turkis) og C (lilla). Billetprisen på løssalg, abonnement og partout afhænger af hvilken plads, du vælger, og er angivet i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Til koncerter med enhedspris gælder denne i hele salen.