Vi afventer stadig officielle udmeldinger omkring genåbningen af kulturen 6. maj. Derfor kan der stadig komme restriktioner og forbehold omkring det fysiske billetsalg, som gør sig gældende også i 2021. Vi vil løbende opdatere denne side.

Ift. starten på abonnementssalget har vi sat en forsigtighedsgrænse på 400 publikummer til alle koncerter, som sættes i salg 18. maj og fremefter. Vi regner til fulde med at kunne åbne for alle sæder i den kommende sæson, men før der er større sikkerhed omkring udfaldet af genåbningen og vaccinationsindsatsen i Danmark, opererer vi med et forsigtighedsprincip, så vi ikke skal aflyse og refundere en masse billetter efter sommerferien. Man vil derfor kunne opleve at enkelte koncerter hurtigt melder udsolgt på grund af den midlertidige grænse på de 400 billetter pr. koncert.

Hvis man tilmelder sig vores nyhedsbrev, vil man altid være opdateret på ændringer ift. koncerterne, og vi vil naturligvis også melde bredt ud, når evt. restriktioner løftes.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: www.aarhussymfoni.dk/orkestret/nyhedsbrev/

Datoer for åbning af billetsalget for sæson 2021/22

Bemærk at links til abonnementsalg og koncerter udenfor abonnement (familiekoncerter, kammerkoncerter, m.v.) først er aktive fra:
18. maj 2020 kl. 12

Løssalg til symfonikoncerterne er tilgængelig for onlinesalg:
25. maj 2020 kl. 12

Køb af billetter

Online bestilling

Billetter og abonnementer kan købes online her på siden. Benyt knapperne “Køb 4+ abonnement”, “Køb 7+ abonnement” ovenfor – eller brug “Køb Billet”-knappen på de enkelte koncertsider (eks. familiekoncerter, kammerkoncerter og festugekoncerten).

Hvis du har ikke har prøvet at bestille online, kan du med fordel se videoguiden nedenfor – eller downloade vejledningen som pdf. Begge guider tager udgangspunkt i sidste års program, men fremgangsmåden er den samme:

Se hvordan du bestiller abonnement online
Online abonnementskøbLæs eller download vejledningen
Hjælp til online bestilling

Foretrækker du personlig hjælp til onlinebestilling, kan du ringe til Den Digitale Hotline:

Ring på telefon 70 20 00 00

ÅBNINGSTIDER
Mandag – torsdag: 08.00 – 20.00
Fredag: 08.00 – 16.00
Søndag: 16.00 – 20.00

Musikhuset Aarhus

Når Musikhuset genåbner kan man selvfølgelig også købe billet i Musikhusets billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Billetsalget er åben for personlig betjening man.-lør. kl. 12-17* (telefonisk kl. 13-17* på tlf. 89404040). På koncertdage åbner Musikhusets billetsalg desuden en time før koncerten.

*I sommerperioden 6/5–9/8 er billetsalgets åbningstider man.-fre. kl. 12-16 (telefonisk kl. 13-16).

Abonnement – Rabatter med fordele

Hvis du køber billetter til min. 4 koncerter på én gang kan du med fordel oprette et sæsonabonnement og spare på billetprisen. Du får desuden mulighed for at vælge din plads i salen før alle andre, da abonnementssalget åbnes før det almindelige løssalg ved sæsonstart.

Alternativt kan abonnement bestilles og betales via bestillingskuponen nedenfor. Her kan du også se hvor meget du sparer i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Sådan gør du:

  1. Udfyld kuponen og vælg mindst 4 koncerter. Husk at markere prisgruppe og notere antal billetter. Husk også at kontrollere datoen, hvis samme koncert spilles flere dage.
  2. Udregn den samlede pris for koncerterne vha. hjælpefelterne på kuponen.
  3. Skriv navn, adresse, tlf.nr. og email-adresse –samt oplysningerne på dit betalingskort.
  4. Send eller aflever kuponen til Musikhusets Billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Bestilte billetter sendes elektronisk til din emailadresse – eller med posten, hvis du ikke har email. Bestillingerne ekspederes i den rækkefølge, de modtages.

NB! Hvis du bestiller dit abonnement online, skal du vælge det samme antal pladser til alle de ønskede koncerter.

Partoutkort - Klassisk med det hele

Partoutkort er til dig, der vil opleve alt det, som den klassiske musik – og Aarhus Symfoniorkester – har at byde på. Med partoutkort får du fri adgang til alle sæsonens store symfonikoncerter og den største samlede rabat. Du vælger – så vidt det er muligt – din egen faste plads i salen og kan beholde den, hvis du gentegner dit partoutkort året efter.

Køb af partoutkort udløser billet til de i alt 17 koncerter, der er markeret med P på bestillings­kuponen. Partoutkort bestilles hos Musikhusets billetsalg ved personlig henvendelse – eller via bestillings­kuponen. Priserne står anført på kuponen.

Kammerkoncertpakken

Vælg “Kammerkoncertpakken” og få adgang til orkestrets fire kammerkoncerter for kun 520 kr. Køb online via linket her på siden – eller benyt bestillingskuponen ovenfor.

Studerende & Last Minute

På alle løssalgsbilletter gives der rabat til studerende og unge under 25 på pladserne i prisgruppe A, B og C (se salsoversigt nederst på siden). Rabatprisen er angivet ud for de enkelte koncerter.

Såfremt en koncert ikke er udsolgt, kan studerende en time før koncerten købe en “Last Minute”-billet i Musikhusets billetsalg. Pris 80-100 kr. afhængig af koncerten. Gyldigt studiekort skal forevises.

Grupper

Ved køb af min. 25 billetter til en koncert gives 25% rabat på løssalgsprisen.

Handicappede

Ved køb af billet får kørestolsbrugere en gratis ledsager med til koncerten. Vi anbefaler, at gangbesværede køber pladser på gulvet.

Parkering

Pga. omlægning af P-anlægget under Scandinavian Center, er det i år ikke muligt at bestille parkeringskort ifbm. starten på abonnements­salget. Parkeringskort vil kunne tilkøbes på et senere tidspunkt ved henvendelse til Musikhusets billetsalg. Vi beklager ulejligheden.

Yderligere information omkring parkering kan findes på musikhusetaarhus.dk/parkering/

Returpolitik

Køb af billetter, abonnement og partoutkort er bindende og købte billetter refunderes ikke. Al henvendelse vedr. billetsalg og bestillinger skal ske til Musikhusets billetsalg inden for åbningstiden.

Siddepladser og prisgrupper

Siddepladserne i Symfonisk Sal er inddelt i 3 prisgrupper: A (orange), B (turkis) og C (lilla). Billetprisen på løssalg, abonnement og partout afhænger af hvilken plads, du vælger, og er angivet i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Til koncerter med enhedspris gælder denne i hele salen.