Datoer for åbning af billetsalget for sæson 2019-20

Bemærk at links til abonnementsalg og koncerter udenfor abonnement (familiekoncerter, kammerkoncerter, m.v.) først er aktive fra:
9. maj 2019 kl. 12

Løssalg til symfonikoncerterne er tilgængelig for onlinesalg:
20. maj 2019 kl. 12

Køb af billetter

Billetter og abonnementer kan købes online her på siden. Benyt knapperne “Køb 4+ abonnement”, “Køb 7+ abonnement” ovenfor – eller brug “Køb Billet”-knappen på de enkelte koncertsider (eks. familiekoncerter, kammerkoncerter og festugekoncerten).

Alternativt kan man også købe billet på musikhusetaarhus.dk – eller i Musikhusets billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Billetsalget er åben for personlig betjening man.-lør. kl. 12-17* (telefonisk kl. 13-17* på tlf. 89404040). På koncertdage åbner Musikhusets billetsalg desuden en time før koncerten.

*I sommerperioden 13/5–11/8 er billetsalgets åbningstider man.-fre. kl. 12-16 (telefonisk kl. 13-16).

Abonnement – Rabatter med fordele

Hvis du køber billetter til min. 4 koncerter på én gang kan du med fordel oprette et sæsonabonnement og spare på billetprisen. Du får desuden mulighed for at vælge din plads i salen før alle andre, da abonnements salget åbnes før det alm. løssalg ved sæsonstart.

Alternativt kan abonnement bestilles og betales via bestillingskuponen nedenfor. Her kan du også se hvor meget du sparer i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Sådan gør du:

  1. Udfyld kuponen og vælg mindst 4 koncerter. Husk at markere prisgruppe og notere antal billetter. Husk også at kontrollere datoen, hvis samme koncert spilles flere dage.
  2. Udregn den samlede pris for koncerterne vha. hjælpefelterne på kuponen.
  3. Skriv navn, adresse, tlf.nr. og email-adresse –samt oplysningerne på dit betalingskort.
  4. Send eller aflever kuponen til Musikhusets Billetsalg, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C. Bestilte billetter sendes elektronisk til din emailadresse – eller med posten, hvis du ikke har email. Bestillingerne ekspederes i den rækkefølge, de modtages.

Partoutkort - Klassisk med det hele

Partoutkort er til dig, der vil opleve alt det, som den klassiske musik – og Aarhus Symfoniorkester – har at byde på. Med partoutkort får du fri adgang til alle sæsonens store symfonikoncerter og den største samlede rabat. Du vælger – så vidt det er muligt – din egen faste plads i salen og kan beholde den, hvis du gentegner dit partoutkort året efter.

Køb af partoutkort (P) udløser billet til de i alt 16 torsdagskoncerter, der er markeret med P på bestillings­kuponen på s. 44. Er fredage bare bedre, kan du i stedet købe fredagspartout (FP), der udløser billet til de 8 koncerter, der er markeret med FP på kuponen. Koncerterne i partout købes samlet. Det er ikke muligt at blande torsdags- og fredagskoncerter.

Kammerkoncertpakken

Vælg “Kammerkoncertpakken” og få adgang til sæsonens to kammerkoncerter samt “Derfra min verden går”-kammerkoncerten i Tjajkovskijfestivalen for kun 330 kr. Benyt bestillingskuponen fra før – eller køb direkte via linket øverst på siden – og spar 150 kr.

Studerende & Last Minute

På alle løssalgsbilletter gives der rabat til studerende og unge under 25 på pladserne i prisgruppe C (se salsoversigten nederst på siden). Rabatprisen er angivet ud for de enkelte koncerter.

Såfremt en koncert ikke er udsolgt, kan studerende en time før koncerten købe en “Last Minute”-billet i Musikhusets billetsalg. Pris 65-85 kr. afhængig af koncerten. Gyldigt studiekort skal forevises.

Grupper

Ved køb af min. 25 billetter til en koncert gives 25% rabat på løssalgsprisen.

Handicappede

Ved køb af billet får kørestolsbrugere en gratis ledsager med til koncerten. Vi anbefaler, at gangbesværede køber pladser på gulvet.

Parkering

Parkeringskort til P-anlæg kan købes for 50 kr. i forbindelse med billetkøbet. Køb dine P-kort til hele sæsonen allerede når du bestiller dine billetter. Yderligere information omkring parkering kan findes på musikhusetaarhus.dk/parkering/

Returpolitik

Køb af billetter, abonnement og partoutkort er bindende og købte billetter refunderes ikke. Al henvendelse vedr. billetsalg og bestillinger skal ske til Musikhusets billetsalg inden for åbningstiden.

Siddepladser og prisgrupper

Siddepladserne i Symfonisk Sal er inddelt i 3 prisgrupper: A (rød), B (blå) og C (grøn). Billetprisen på løssalg, abonnement og partout afhænger af hvilken plads, du vælger, og er angivet i prisoversigten ud for de enkelte koncerter. Til koncerter med enhedspris gælder denne i hele salen.