Antiensomhed

Anti-ensomhed

Musik til de mørkeste timer og de lyseste stunder. Musik, der giver liv. Musik, der giver håb.

Den levende musik følger os alle livets dage, og derfor vil vi gerne dele den med dig. Det er nemlig ikke bare i koncertsalen, at vi er fælles om musikken. Det kan vi også være, når vi sidder hver for sig hjemme i sofaen. Med denne side vil vi gerne dele vores fællesskab om musikken med jer og tage jer med ind i den verden, der betyder så meget for os.

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores univers. Du kan høre os spille, og du kan også høre os fortælle, hvad musikkens fællesskab betyder for os.

Vi glæder os til at tage dig med ind i vores verden.

“Aarhus Symfoniorkester vil gerne være med til at række ud, og forsøge at bekæmpe den stigende ensomhed og isolation, som covid-19 har ført med sig.

Det mest effektive våben i den kamp må være anti-ensomhed, men da man desværre ikke endnu kan købe sådan et produkt på dåse, så griber vi til dét vi nu engang er bedst til, og giver det i stedet et skud med en lang række musikvideoer der sætter de positive, musikalske oplevelser i højsædet.

Musikken kan overkomme enhver afstand, og som i forhåbentlig vil opleve, er der måske slet ikke så langt imellem os, som man skulle tro.”

Jesper Nordin
Musikchef for Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkesters initiativ omkring anti-ensomhed er støttet Aarhus Kommune og er en del af et længerevarende projekt, der søger at binde mennesker tættere sammen gennem musikken.