Bliv publikum

Som I forhåbentlig har set, har vi de sidste tre fredag streamet kammerkoncerter live fra Symfonisk Sal – og nu, hvor Sundhedsmyndighederne har sagt god for en delvis genåbning af Musikhuset, vil vi gerne invitere jer ind til at overvære optagelser til de næste koncerter.

Det er ganske gratis, MEN inden I klikker på et billetlink, er der dog en masse praktisk information, som det er meget vigtigt , at I læser:

Sundhed

Vi skal passe på hinanden, og derfor har vi også kun åbnet for ca. 200 sæder på gulvet i salen. Række 1-4 er lukket og derefter er det kun hver anden række, som der kan bestilles pladser på. Se mere under Pladsbestilling nedenfor.

I orkestret følger vi alle Sundhedsmyndighedernes anbefalinger både på scenen og i salen, og vi beder jeg derfor om at sørge for, at I også viser de korrekte hensyn, hvis I bestiller billet og kommer til koncerten. Er man syg eller udviser tegn på sygdom (også selvom det bare er en smule allergi), må man ikke dukke op til koncerten. Vi forbeholder os retten til at bortvise publikummer, der udviser tegn på sygdom eller ikke overholder de almene regler for afstand og smittebegrænsning.

Pladsbestilling

Man bestiller billet til en eller flere af de kommende koncerter ved at benytte de individuelle billetlinks nedenfor. Man skal have gyldig billet for at blive lukket ind i Symfonisk Sal på koncertdagene, og man skal benytte de pladser, som billetterne er udstedt til.

Udover at hver anden række er spærret i billetsystemet, så er systemet i øvrigt indrettet sådan, at når man har valgt sine sæder, så lukkes og afspærres automatisk et sæde på hver side af bestillingen. På den måde kommer man kun til at sidde sammen med den eller dem, man har bestilt billet sammen med, og der er altid et ledigt sæde mellem ens egen gruppe og den evt. næste gruppe på samme række.

Apropos sædevalg, så kan man ikke se/ændre sæder som vanlig. Billetsystemet vælger automatisk ens pladser. Men hvis man ikke er tilfreds med det automatiske sædevalg, så kan man trykke på knappen ”Find nye pladser” indtil man får de pladser, man er mest tilfreds med.

Start, slut og pause

De to af koncerterne – Fønikskoncert 4 og 5 – optages i to ”halvdele”. Det vil sige, at hver halvdel har sit eget start- og sluttidspunkt. Dørene åbner en halv time før koncerterne starter, og når man først har indfundet sig i Symfonisk Sal, må man ikke forlade salen (heller ikke for at tisse), før koncerthalvdelen er ovre. Se tidsplan nedenfor.

Når koncerthalvdelen er ovre, skal man forlade Symfonisk Sal og man skal forlade Musikhuset indtil en halv time før næste halvdel starter. Ens billet gælder til begge halvdele på koncertdagen.

I den mellemliggende periode kan man eks. spise frokost på en af de nærliggende spisesteder. Vi anbefaler dog at man bestiller bord først:

Raadhuus Kafeen
Sønder Allé 3
86 12 37 74

Karma Aarhus
Bruuns Gade 25
96 22 20 00

Brasserie Belli
Frederiksgade 54
86 12 07 60

Juliette Streetfood
Jægergårdsgade 54
86 21 54 54

Koncerterne – Datoer, tidspunkter og spilleplan

Endelig kommer vi til koncerterne! Man kan bestille billet til de tre koncerter nedenfor. På de datoer, hvor koncerterne er delt op i to halvdele, gælder billetten til begge halvdele.

Vi minder samtidig om, at Fønikskoncerterne videooptages og sendes senere på dagen kl. 17, og man derfor bør undgå at larme eller skramle under koncerterne. Men det jo ligesom det plejer at være. 😉

Fønikskoncert nr. 5

Dato

Fredag 19. juni, kl. 12.00 (1. halvdel) og kl. 14.30 (2. halvdel)

Billetlink

➡️ Gratis billet til Fønikskoncert nr. 5

Koncertinfo – 1. halvdel

Dørene åbnes: kl. 11.30
Koncertstart: kl. 12.00
Koncertslut: kl. 13.00

Program

1) Nielsen: Lille suite for strygere, op. 1
1. Präludium
2. Intermezzo
3. Finale

2) Nørgård: Pastorale – fra “Babettes Gæstebud”

Dirigent

Giordano Bellincampi

Musikere – 1. halvdel

Cristian Chivu Ivan (koncertmester/1.violin), Johanna Tolvanen (1. violin), Todd Cadieux (1. violin), Thea Clemson Andersen (1. violin), Matthias von Niessen (1. violin), Matthias Gahl (1. violin), Sarah Foldager (2. violin), Erik Søndergaard Jensen (2. violin), Vibeke Lund Nielsen (2. violin), Pernille Jönsson Nüchel (2. violin), Nefelina Musaelyan (2. violin), Luminita Marin (bratsch), Lars Kvist (bratsch), Ático Razera (bratsch), Eugene Hye-Knudsen (cello), Ananna Lützhøft (cello), Fang-Yu Liang (cello), David McIlfatrick (bas) og Christian Jørgensen (bas).

Pause

Varighed 1½ time. Pausen skal holdes udenfor Musikhuset.

Koncertinfo – 2. halvdel

Dørene åbnes: kl. 14.00
Koncertstart: kl. 14.30
Koncertslut: kl. 15.30

Program

1) Bruckner: “Christus Factus Est”

2) Respighi: Suite fra “Antiche arie e danze”

Dirigent

Giordano Bellincampi

Musikere – 2. halvdel

Jari Kamsula (horn), Klaus Gottlieb (horn), Kim Hansen (trompet), Anders Kildahl Larsen (trompet), Martin Schuster (trompet), Boris Kertsman (trompet), Marek Stolarczyk (basun), Fabrice Godin (basun), Jens Vind (basbasun) og Jonathan Borksand Hanke (tuba).

 

Vi glæder os til at se jer! Trods de sundhedsmæssige restriktioner, så er vi sikre på, at det bliver nogle fantastiske koncerter!