Giv lyd

Giv lyd

Giv personlige koncertoplevelser til dem, du holder af – og dem, du gerne vil dele den klassiske musik med. Helt gratis.

Kontakt

Fra 18. januar vil Aarhus Symfoniorkester tilbyde private videokoncerter med musikere fra orkestret. Vi kalder dem Kontakt-koncerter – og de er primært tiltænkt enlige, ensomme og andre, som coronarestriktioner o.lign. har berøvet social kontakt og meningsfulde oplevelser.

Koncerterne varer ca. 20 minutter og foregår på computer, telefon eller tablet via det gratis videomødeprogram Zoom. Interesserede kan booke datoer og tider direkte via link i email, når bookingsystemet åbner 15. januar.

Vi åbner i første omgang for koncerter i uge 3, 4 og 5, men da vi forventer at nedlukningen af Musikhusets koncertsale fortsætter et godt stykke ind i foråret, vil nye datoer blive åbnet som situationen udvikler sig. Det kan derfor betale sig at besøge denne side ofte, hvis det ikke lykkes at reservere en koncert i første omgang. Vi har pr. 11. januar allerede mere end 200 personer, som har afgivet end forhåndstilmelding i julegave til én, der har haft det ekstra svært i den seneste tid, og de har mulighed for at booke 2 dage før systemet åbner. Vi bestræber os på, at der bliver koncerter til alle – så husk at besøge siden igen, hvis der ikke er ledige datoer første gang.

[Booking kalender åbner 15. januar kl. 10]

Giv lyd og Kontakt er en del af Aarhus Symfoniorkesters projekt omkring Anti-Ensomhed. Projektet er støttet Aarhus Kommune.