Alletiders julefavoritter
Køb billet 120-190 kr.

Familiejulekoncert

Alletiders julefavoritter

Populære juleklassikere og kendte sange fra radio, tv og film pakkes ind i en koncert, der er lige dele familiehygge, barnlig glæde og voksen nostalgi.

I de gode gamle dage er julen altid hvid. Duften af klejner og pebernødder hænger i luften, og mørket og hyggen breder sig i stuen til tonerne af TV-julekalenderens temasang, Jesper Fårekyllings ”Når du ser et stjerneskud” eller Bing Crosbys ”White Christmas” på pladespilleren.

Til årets anden familiejulekoncert løfter vi hyggen og nostalgien ud af mindernes snelandskab og præsenterer den lyslevende i koncertsalen – med fuld musik og fuldt orkester!

Joachim Knop og Tuva Semmingsen synger af julehjertets lyst de allermest populære sange, hits og evergreens fra årtiers repertoire af radiofoniske klassikere, tv-julekalendere, juleshows og julefilm.

Koncerten krydres med en god portion symfonisk musik, der både føles og smager af julebag, skøjteløb på tilfrosne søer og slæderidt gennem snedriverne. Og som en ekstra julegave til store og små har vi inviteret Kirsten Olesen til at læse op af Den lille pige med svovlstikkerne.