Alverdens riger og lande
Køb billet 120-305 KR

Rimskij-Korsakov, Berlioz & Dvorák

Alverdens riger og lande

Musik uden grænseskel og toner, der blandes i farverige kombinationer. Sammen skaber de et vildt og vidunderligt ridt gennem nat og dag, liv og død, kærlighed og tab.

 
KONCERTEN ER MIDLERTIDIGT UDSOLGT. Billetsalget til de resterende sæder åbner, når sundhedsmyndighederne dømmer det forsvarligt, at vi igen samles mere end 500 mennesker i koncertsalen. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få direkte besked, når vi åbner for yderligere sæder i salen.

Fransk dirigent og dansk stjernesopran! Tilføj en russisk komponist, der skriver gnistrende spansk musik – og en bøhmisk ditto, der fuldkommen har tabt sit hjerte til sit centraleuropæiske hjemland. Resultatet er en koncert, der funkler i farver fra alverdens riger og lande.

Først drager vi med Rimskij-Korsakov til Spanien, hvor han får orkestret til at tindre i temperamentsfulde spanske nuancer i Capriccio espagnol. Derefter kan vi opleve den danske stjernesopran Henriette Bonde-Hansen i Berlioz’ vidunderlige, stemningsfulde sangcyklus om livet og døden, Nuits d’été.

Kulør er der også masser af i Dvořáks pragtfulde 9. symfoni. Her bringer komponisten med bundløs kærlighed til fædrelandet og dets toner sit elskede Bøhmen lige ind i koncertsalen. ”Publikum får masser af farver og masser af rytme i Dvoráks 9. symfoni,” fortæller chefdirigent Marc Soustrot. ”Det er slavisk musik, når den er bedst!”