Dans med mig
Køb billet 105-175 KR

Fyraftenskoncert

Dans med mig

En koncert, der fylder balkortet med eksotiske trin og fængende rytmer. Hvor livet ligger legende for dine fødder – og hvert skridt tæller.

Enkel og indtagende: Vi tager jer med ind i dansens verden. Dansen er nemlig musikkens allermest fundamentale – og allermest uimodståelige – partner.

Brahms og Dvorák slår sig løs i danse fra det Østeuropa, der fascinerede dem begge to endeløst. Fædrelandets folkemusik var indprentet i Dvoráks tjekkiske sjæl – og Brahms var dybt tiltrukket af Ungarns eksotiske og fremmedartede toner.

Schuberts første symfoni er den unge komponists allerførste forsøg udi den symfoniske kunst. Det er et vidunderligt univers, som Schubert tager os med ind i – fyldt med optimisme og legende livslyst. Musikken er let på tå, men aldrig letbenet. Vi lover, at du kommer til at gå dansende på weekend efter denne koncert.

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.