De store følelser
Køb billet 100-185 kr.

Fyraftenskoncert

De store følelser

Lad sanserne fare vild i den store natur, det store drama og den store kærlighed, når de udfoldes for ørerne af dig – af romantikkens mestre og toppen af ungt dansk talent.

I romantikken trådte mennesket ind i musikken – og de store følelser: Den overvældende kærlighed, dødens rædsel – og den bjergtagende natur. Alt det kan du opleve i musik af Beethoven, Weber og Mendelssohn.

Weber indkapsler en hel operas drama i en enkelt ouverture: Oplev romantikkens dunkle skove, dødsdrift og utæmmelige kærlighed på kun ti minutter.

Menneskets møde med den overvældende natur: Det var inspirationen til Mendelssohns skotske symfoni, og i den sidste sats får vi både temperament, skønhed og medrivende musik.

Du kan også opleve samarbejde i sin ypperste form: I trippelkoncerten møder vi ikke bare samspillet mellem en solist og et orkester – men også mellem de tre solister. Vi har samlet tre af Danmarks bedste unge solister, der viser os, hvordan dét skal gøres.

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.