Den uendelige labyrint
Køb billet 50-110 kr.
Koncertformat: Kontakt

Familiekoncert

Den uendelige labyrint

Fans af fantasy og rollespil kan glæde sig til en koncert, hvor publikum styrer handlingen og hjælper heltene på scenen gennem det farefulde eventyr.

Tag på en rejse dybt ind i Moldurskoven, hvor kongerigets Prins (violin) er taget til fange af den onde troldmand. Heldigvis står Kæmpen (kontrabas), Dværgen (cello) og Elveren (bratsch) klar til at redde Prinsen, om det så skal koste dem livet.

Sammen med orkestret begiver I jer ud på en farefuld rejse, hvor I skal hjælpe det musikalske broderskab med at bekæmpe troldmandens onde tjenere. Hvem ved, måske træffer I de rette valg, så I kan finde vej ud af labyrinten?

Den Uendelige Labyrint var en af de absolutte publikumsfavoritter ved festivalen ”Musikalske Fortællinger”, som markerede Dansk Komponistforenings 100-års-jubilæum. Juryen beskrev den som ” Den mest begavede og underholdende måde at introducere børn til en strygekvartet længe set.”

For første gang nogensinde kan du nu opleve fire af orkestrets solostrygere agere helte med resten af orkestret i ryggen, når vi inviterer til fantasykoncert i Symfonisk Sal.