Dreamers’ Circus
Køb billet 100-250 kr.

Midsommerkoncert

Dreamers’ Circus

Ny dansk folkemusiks mest succesfulde trio gæster igen Aarhus – nu med fuldt symfoniorkester som backing band og Christian Hjelm på vokal.

Midsommer i Danmark! Vi fejrer den længste dag med en koncert, hvor den klassiske musik tager en svingom med den folkemusik, som de klassiske komponister siden tidernes morgen har ladet sig inspirere af. Fra Mendelssohn og Vivaldi til Dreamers’ Circus’ egen musik – med og uden symfoniorkestret. Det bliver en vidunderlig aften i fællesskabets tegn.

”To danskere og en svensker går ind på en bar”. Det er ikke begyndelsen på en vittighed, men på et smukt musikalsk partnerskab. Dreamers’ Circus blev nemlig skabt en sen aften på en bar i København, hvor pianist Nikolaj Busk hørte violinist Rune Tonsgaard spille sammen med Ale Carr, som spiller cittern (og alle mulige andre strengeinstrumenter).

Til sammen kombinerer de tre musikere klassisk, jazz og folkemusik – og tøver aldrig med at blande det hele sammen. Med sig på scenen denne aften har de sanger Christian Hjelm – og naturligvis Aarhus Symfoniorkester.