Tjajkovskij & Mozart
Gratis

Fønikskoncert

Tjajkovskij & Mozart

Storslåede strygerklange og udsøgte klarinettoner blander sig med hinanden, når orkester og kvintet mødes til sæsonens afsluttende Fønikskoncert.

Coronakrisen har lagt låg på de klassiske musikoplevelser det seneste år, men med forårets komme, vaccineplanen og den forsigtige genåbning er det nu også tid til at Aarhus Symfoniorkester kan genopstå – i det små.

Ligesom sidste efterår vil vi opføre en række mindre kammerkoncerter i Symfonisk Sal, hvor forskellige ensembler bestående af orkestrets musikere giver dig mulighed for at høre værker, vi sjældent spiller.

De gældende restriktioner betyder desværre, at man stadig ikke kan deltage som publikum til koncerterne, men vi streamer dem gratis, så de kan nydes hjemme i stuerne – eller hvor I nu helst vil sidde og se dem.

Det eneste, du skal gøre er at klikke på videoen, når klokken er lidt i 17 den pågældende fredag, og så ellers sætte dig godt til rette. Og frygt ej! Efter koncerten kan du både se og gense det hele her på siden, hvis du skulle være gået glip af noget.

Oplev koncerten på YouTube: