Harry Potter and the Goblet of Fire – in Concert
Køb billet 335-515 kr.

Filmkoncert

Harry Potter and the Goblet of Fire – in Concert

Oplev Harry Potter™ på det store lærred og musikken spillet live af Aarhus Symfoniorkester.

Tag din kost og gør dig klar til de kommende opgaver! Turneringen i Magisk Trekamp kommer til Hogwarts™ i Harry Potter and The Goblet of Fire™ In Concert.

Genoplev magien i Harry Potter™ svævende over det store lærred i høj opløsning og oplev musikken fra et levende Aarhus Symfoniorkester, der opfører Patrick Doyles uforglemmelige filmmusik.

En nat vågner Harry Potter™ af, at arret i panden brænder som ild. Et sikkert tegn på, at Lord Voldemort befinder sig i nærheden. Harry får dog snart andet at tænke på, da verdensmesterskabet i quidditch løber af stablen.

Magisk trekamp-turneringen afholdes på Hogwarts™. Kun studerende, der er over sytten år, har lov til at deltage – men det stopper ikke Harry med at drømme om, at han vinde konkurrencen. Så ved Halloween, når Flammernes Pokal foretager sit valg, er Harry forbløffet over at finde ud af, at hans navn er et af dem, som den magiske kop vælger. Han vil stå over for dødsudfordrende opgaver, drager og mørke troldmænd, men med hjælp fra sine bedste venner, Ron og Hermione, kan han måske klare det – i live!

Gør klar til en storslået og i sandhed magisk aften i Musikhuset.

Filmen vises på engelsk med danske undertekster.

Vi anbefaler forestillingen fra 11 år og op.

Præsenteret af Musikkens Hus, CineConcerts og Warner Bros. Consumer Products.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR.