Hjernemesse
Køb billet 100 KR
Koncertformat: Musik med mere
Koncertformat: VelLyd

VelLyd: Musik til mental velvære og mindful nydelse

Hjernemesse

Træd uden for dig selv en stund, og lad himmelske sange og henførte toner rense tankekrogene og skænke dig fred og fornyet energi.

VelLyd er en koncertserie, som sætter fokus på følelsen af velvære og udsøgt musikalsk skønhed. Vi har fyldt koncerterne med livgivende, inderlig musik – og sat den ind i kirkens fredfyldte omgivelser. I domkirkens hvælvede rum kan du lade hverdagen fare og synke ind i musikken.

I kirkerummet kan du enten vælge almindelige siddepladser – eller opleve musikken i et særligt område med yogamåtter. Naturen og fuglene er et gennemgående tema i musikken, og undervejs kan du lade dig flyde hen til smukke og drømmende projektioner af fugle og andre bevingede væsner på væggene, mens James Laings overjordiske kontratenor binder koncerten sammen og indgyder trøst og varme.

Hvad enten du søger stilhed, lindring eller bare en smuk og åndfuld oplevelse kan musikken give dig fornyet sindsro. VelLyd-koncerten er en lejlighed til at samle ny energi, når musikken skaber et øjeblik uden for tiden.


VelLydskoncerten er støttet af Salling Fondene og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje