I drifternes vold
Køb billet 105-175 KR

Fyraftenskoncert

I drifternes vold

En koncert, der går under bæltestedet, og driver begærets, lystens og lidenskabernes vældige kræfter frem i lyset – til hyldest og til efterlevelse.

Erotik og vildskab: Hos Ravel og Canteloube er musikken kondenseret til ren saft og kraft. Canteloube har taget sin hjemegns vellystige vers og sat dem i musik, der emmer af drifter og begær. Den potente, farverige musik illustrerer de dristige vers, så man ikke er i tvivl om, hvad de handler om: En lidenskabelig kærlighed til musikken – og til kønsdriften.

Ravels Bolero er ren urkraft, når dirigenten som en toreador tæmmer symfoniorkestrets enorme kræfter. Det er orkestral vildskab, som kun lige bliver holdt i skak. Bolero er et af den klassiske musiks allermest kendte værker – vi glæder os til at vise dig hvorfor.

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.