Joseph Calleja
Aflyst

Stjernekoncert

Joseph Calleja

”The Maltese Tenor”, sangeren med den gyldne stemme, og en af de største nulevende tenorer er tilbage i Danmark med Aarhus Symfoniorkester og rejsekufferten fuld af hits.

Kært barn har mange navne, men der er altså kun én Joseph Calleja. Vær med når en af tidens allerstørste operastjerner indtager Symfonisk Sal sammen med Aarhus Symfoniorkester og forkæler dig med et udpluk af hits fra sit omfattende repertoire.

Velsignet med en honningdryppende stemme, der uværgeligt leder tankerne hen på tidligere tiders operalegender – Jussi Björling, Beniamino Gigli og Enrico Caruso – er Joseph Calleja den mest lovpriste ”italienske” tenor siden Pavarotti, og når han betræder scenen er det med udtryksfuld skarphed og en vidunderlig lyrisk charme, der netop placerer ham i spændfeltet mellem det moderne og det gammelkendte; det nye og det nostalgiske.

Hans stemmes gyldne klang har gjort Calleja til en af verdens mest anmelderroste og eftertragtede tenorer, og koncerten med Aarhus Symfoniorkester er da også en af den slags oplevelser, man absolut ikke må gå glip af.

Nogle eksempler på Callejas formidable stemme: 1) “Nessun Dorma” fra Turandot, 2) “La Vie en rose”, 3) “E lucevan le stelle” fra Tosca, 4) “Di quella pira” fra Il trovatore og 5) “Ave Maria” fra Cavalleria Rusticana.


Koncerten er arrangeret i samarbejde med