Juletræet med sin pynt
Aflyst

Familiejulekoncert

Juletræet med sin pynt

Hvorfor vælge når man kan få både i pose og sæk? Få julehyggen serveret på et fad af symfoniske favoritter fra både film, TV, sangbøger og klassisk musik.

2020 har budt på utallige brud med vanerne og traditionerne. Aflysninger, afstand og restriktioner har til tider gjort os lidt mere ensomme og triste, end hvad godt er. Derfor bliver hjertets og glædernes fest også ekstra vigtig i år – og de, som kan give noget tilbage, bør gøre det gavmildt og rundhåndet.

Vi hilser slutningen af året og juletiden velkommen med to gratis koncerter, hvor alle, der har brug for musik, varme og fællesskab, kan få sulten stillet og sanserne tændt op. Til at hjælpe med at traktere jer alle – unge som gamle – har vi allieret os med Silja Okking, Thomas Storm og Sys Bjerre, som vil synge og hygge med os gennem hele koncerten.

I selskab med dirigent Henrik Vagn Christensen vil vi sammen tage jer med på et snefyldt, symfonisk ridt gennem julens elskede toner: fra Jesper Fårekyllings Når du ser et stjerneskud, over Nissebandens risengrødssang, til Lad det ske fra Frost, Lady og Vagabondens Bella Notte, White Christmas, Jesus og Josefine, August Ennas Den lille pige med svovlstikkerne, Lumbyes Juletræsgalop og videre endnu til mange flere af de festlige sange og melodier, vi forbinder med december måned og julehygge.

Tag familien i hånden og oplev samhørigheden og nærværet gennem den musik, vi alle kender og elsker. Og ja, så kan det godt være at nissehuen i år bliver suppleret med et eller flere typer mundbind, men det skal ikke forhindre os i at fejre julen og glæden – sammen!