Mærk musikken
Køb billet 100-185 kr.
Koncertformat: Kontakt
Koncertformat: Musik med mere

KonTakt

Mærk musikken

Hvordan påvirker musik din krop og dine sanser? Deltag i et levende koncert­eksperiment og se dine følelser udfolde sig i rummet sammen med musikken.

Musik er følelser omdannet til lyd, og den menneskelige krop er et fantastisk sanseapparat. Men hvad siger videnskaben egentlig om musikken? Hvilke knapper kan vi dreje på for at give dig den ultimative oplevelse? Gør det en forskel hvordan musikerne og publikum sidder, eller hvordan lyset er? Hvilken musik udløser den største kropslige reaktion? Og kan vi måle den helt særlige forbindelse, der til tider opstår mellem orkester og publikum?

Sammen med forskere fra ”RITMO – Center for interdisciplinære studier i rytme, tid og musik” på Oslo Universitet undersøger vi hvordan musikken påvirker den menneskelige krop, når det store symfoniorkester spiller. Vi har derfor sammensat en koncert, som bliver et musikalsk eksperimentarium og et katalog af store følelser.

Vi vil forsøge at manipulere publikums følelser på det groveste, og så måle hvordan kroppen reagerer – både hos publikum og blandt de udøvende musikere.

Hør musik af bl.a. Tjajkovskij, Puccini, Barber, Khatjaturian m.m. og få syn for sagn: Dine følelser og reaktioner er ægte og målbare.