Ønskekoncerten
Køb billet 140-330 kr.
Koncertformat: Kontakt

Publikums favoritter

Ønskekoncerten

Fortæl os om dine yndlingsværker og få mulighed for at sammensætte et helt program, der udelukkende består af dine – og de andre publikummers – højeste ønsker.

Hvad du ønsker skal du få! Når du blot tør stole på… at indvier du os i, hvad du drømmer om at høre Aarhus Symfoniorkester spille, så skal vi gøre vores ypperste for at opfylde så mange af jeres ønsker som muligt.

Følg os på de sociale medier eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, da vi i løbet af efteråret vil spørge ind til jeres favoritmusik, og hvilke personlige historier, der er knyttet til jeres allerstørste koncertoplevelser.

Når vi har gjort det, sammensætter vi Ønskekoncerten – en musikalsk begivenhed fuldstændig efter jeres hoveder og hjerter – og deler nogle af de historier, som I har lagt til grund for repertoirevalget.

Opdatering 1. februar 2023:
Programmet og solisterne ligger nu fast. Se hvad I har ønsket i værkoversigten nedenfor. Solist til koncerten vil være Magdalena Anna Heinz, der vandt Den Danske Strygerkonkurrence i 2022 – samt orkestrets egen soloklarinettist Mathias Kjøller.