Over stok og stemning
Hent billet Gratis

Dirigentdebutkoncert

Over stok og stemning

Oplev morgendagens dirigenter prøve kræfter med et fuldt symfoniorkester og et udfordrende repertoire.

Dirigentpraktikkoncerten afløses i år af en vaskeægte dirigentdebutkoncert med den unge franske dirigent Nathanaël Iselin.

Udover sin netop afsluttede uddannelse er Iselin er i fuld gang med en overbyggende masteruddannelse ved Sibelius Akademiet i Helsinki under Sakari Oramo. Han har studeret direktion på tre af de mest prestigefyldte musikuniversiteter i Europa: Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris, Hochschule der Künste i Zürich og under Michael Schønwandt og Giordano Bellincampi på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra han er dimitteret. Mens han var studerende, er han blevet vejledt af anerkendte dirigenter som Mariss Jansons, Fabio Luisi, Susanna Mälkki, Jorma Panula, Michael Schønwandt, Johannes Schlaefli, Thomas Søndergård, Alexander Vedernikov og Simone Young.

Nathanaël har dirigeret talrige europæiske orkestre, blandt andet Sjællands Symfoniorkester, Kammerphilharmonie Graz, Paris Conservatoire’s Laureates Orchestra, og Sønderjyllands Symfoniorkester. Nathanaël har derudover været dirigent og musikalsk leder for Limoges University Orchestra og Accenture Symphony Orchestra.

Nathanaël får følgeskab af den blændende unge pianist Ramez Mhaanna, som modtog Léonie Sonnings talentpris i 2019.