Ringenes Herre – Kongen vender tilbage
Køb billet 365-515 kr

Filmkoncert

Ringenes Herre – Kongen vender tilbage

Den sidste film i Ringenes Herre-trilogien indtager Musikhusets store sal, der bliver til Danmarks største biografsal.

Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset. For at kunne gennemføre Ringenes Herre Live fuldt ud og overholde myndighedernes retningslinjer, har vi sammen med producenterne valgt at flytte arrangemente til en ny dato.

Torsdag 14. januar 2021 flytter til torsdag 20. januar 2022 kl. 19.30

Fredag 15. januar 2021 flytter til fredag 21. januar 2022 kl. 19.30

Lørdag 16. januar 2021 flytter til lørdag 22. januar 2022 kl. 15.00

Hvad sker der med jeres billetter?
I beholder jeres nuværende billetter, der gælder til samme plads i salen på den nye dato. Har I købt pausedrinks, NEM-pause eller menuer sammen med billetten, flyttes de sammen med billetten til den ny dato.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikhuset Aarhus på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ringe til billetsalget på 89404040. Du kan se åbningstider her.

———

Det bliver alle gode gange tre, når Musikhuset på ny bliver bestormet af hobbitter, orker, elvere, troldmænd og såmænd også mennesker. Den sidste film i den verdenskendte filmtrilogi Ringenes Herre vises i Store sal med live-musik af Aarhus Symfoniorkester.

Treeren har titlen Kongen vender tilbage. Den udkom i 2003 og har den amerikansk-danske Viggo Mortensen i en af hovedrollerne.

Ringenes Herre – Kongen vender tilbage er stemt ind som den syvendebedste film nogensinde på det store filmwebsite IMDB. Den vandt intet mindre end 11 Oscar-statuetter, hvilket er rekord sammen med Ben-Hur og Titanic. To af priserne gik til Howard Shore for musikken, som du altså kan høre for fuld udblæsning i Musikhusets største sal, mens filmen vises på det store lærred.

Ringenes Herre Live præsenteres i samarbejde med New Line Cinema / Warner Brothers.