Samarbejdets kunst
Køb billet 50-110 kr.

Gruppekoncerter

Samarbejdets kunst

Døren til maskinrummet åbnes med tre unikke koncerter, hvor publikum kan opleve orkestrets instrumentgrupper hver for sig – og høre den musik, de er eksperter i.

Samspillet i et symfoniorkester er ikke kun afhængig af forholdet mellem orkestermedlem­merne og dirigenten, men i lige så høj grad af de interne relationer i instrumentgrupperne. De er det afgørende fællesskab i fællesskabet.

I en række særlige koncerter inviterer vi publikum ind til et unikt førstehåndsindtryk af samarbejdet i orkestrets fire store grupperinger: Strygerne, træblæserne, messingblæserne og slagtøj.

Hver gruppe har udpeget en blændende musiker, underviser og mentor, som vil arbejde intenst med dem i dagene op til koncerterne – og medvirke som dirigent og/eller solist på koncertdagen.

Grib chancen for at møde Aarhus Symfoni­orkester på en måde, du aldrig har oplevet før, og få ny forståelse for de indre dynamikker, der skaber magien i gruppearbejdet og musikken.

Køb billet til to koncerter og få den tredje gratis. Vælg “Samarbejdets kunst”-koncertpakken ved bestilling.
_

Forud for koncerten er der koncertoptakt kl. 18.30-19.00 ved Aarhus Symfoniorkesters Venner (ASOV) i Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus. Det er gratis at deltage. Læs mere på www.asov.dk