Sangen får (engle)vinger
Køb billet 85-160 KR

Syng julen ind

Sangen får (engle)vinger

Julehyggen breder sig, og de gode danske julesange får ekstra kraft, når vi sammen synger Symfonisk Sal – og højtiden – varm.

Måske synger vi ikke så meget sammen til hverdag – men én gang om året, i december måned, er sangen en væsentlig del af de flestes liv. Julesange og julesalmer sætter os i den rigtige stemning. Vi samles i familierne, vi går rundt om juletræet og synger de gamle sange med julebudskabet om fred på jorden.

Du kan også komme til at synge med et helt symfoniorkester. I de seneste år er det i Aarhus Symfoniorkester blevet en tradition at indbyde til fællessang. Vi skaber en ramme, hvor vi synger og sammen genopfrisker julens sange – nye som gamle.

Aftenens syng-med koncert har naturligt nok fokus på julens sange, og til at synge for, så det virkelig kommer til at lyde helt fantastisk, har vi Akademisk Kor Århus.

Koncerten ledes af Ole Faurschou, som med sin store erfaring med korsang nok skal sørge for, at vi alle får en skøn aften i julesangens klang.

Hvor tit har man i øvrigt mulighed for at blive akkompagneret af et helt symfoniorkester? Alle kan være med – bare du har lyst til at give los og synge med af karsken bælg.