Sansernes symfoni
Køb billet 105-175 KR
Koncertformat: Kontakt
Koncertformat: Musik med mere

Kontakt | Goulet, Sejlund & Zwicki

Sansernes symfoni

Smag på musikken, rør ved tonerne, mærk orkestret. I fællesskab skaber vi en oplevelse, der bryder rammen for den klassiske koncert og ændrer spillereglerne for publikum.

Til denne koncert finder vi tilbage til det allermest grundlæggende i musikken – og faktisk inden for enhver kunst: Legen, nydelsen og det sjove. Og det gælder ikke bare for musikerne på scenen: Publikum får lov til at lege med badebolde og spise chokolade under koncerten. Sammen skaber vi en helt ny oplevelse, der involverer alle sanser.

Maxime Goulet har skrevet en olympisk ouverture, et chokoladesmagestykke og et interaktivt, publikumsstyret computerspil, og danske Pernille Sejlund har skrevet sæbeboblemusik med ledsagende sang.

Desuden spiller vi et splinternyt værk for symfoniorkester – og publikum! Det er skrevet af den danske komponist Rasmus Zwicki, der bruger rytmen som en fælles ramme for samspil mellem mange mennesker. Aarhus Symfoniorkester har bestilt 0123456789 særligt til denne koncert med interaktiv musik.

Det venter publikum en banebrydende oplevelse, hvor man bogstavligt talt får lov at spille med på musikken i salen – og direkte påvirke musikerne på scenen.


Kontaktkoncerten er støttet af Salling Fondene og Statens Kunstfond