Seven Deadly Pearls
Køb billet 85-160 KR

Shara Nova (My Brightest Diamond)

Seven Deadly Pearls

Fra premiere i Elbphilharmonien til gallaåbning af Aarhus Festuge væves et dragende tonetæppe af filmisk undergang og barokke (p)optrin.

Seven Deadly Pearls sætter lytteren i kredsløb omkring sangeren, indiemusikeren og komponisten Shara Nova, hvis musikalske kosmos rummer en lang række udfordrende popudgivelser under navnet My Brightest Diamond, den barokke kammeropera “You Us We All” og adskillige nyklassiske værker, komponeret specifikt til hendes stærke og alsidige vokal.

Med afsæt i Novas musik og stemme trækker koncerten tråde fra samtiden og bagud til Kurt Weills maleriske kabarettradition og tilbage igen via Sarah Kirkland Sniders moderne og stærkt filmiske nodestrøg. Sammen skaber værkerne et ulmende univers af mørkt stof, tæt draperet om Shara Novas lysende talent.

Det er med andre ord en dramatisk totaloplevelse, der venter publikum, når Aarhus Symfoniorkester og Aarhus Festuge udnytter deres fælles kunstneriske løfteevne og sammen med den berømte tyske kulturproducent, Kampnagel, leverer en premiereforestilling, som er en gallaåbning i Festugen og en førsteopførelse i Elbphilharmonien værdig.

Arrangeret i samarbejde med Aarhus Festuge, Internationales Sommerfestival Kampnagel og Elbphilharmonie.
 
Kom til premieren i Hamburg
Torsdag d. 23/8, kl. 20 er der premiere op Seven Deadly Pearls i Elbphilharmonies store sal. Koncerten er pt. udsolgt på www.elbphilharmonie.de, men Kampnagel udbyder nu og da ekstra billetter på deres hjemmeside, hvis man skriver sig op til deres nyhedsbrev.