Side-by-Side
Gratis

Familiekoncert

Side-by-Side

Ung energi og symfonisk ekspertise går op i en højere enhed, når orkestret går i barndom sammen med byens fremtidige talenter i en forrygende fælleskoncert.

I Aarhus Symfoniorkester får vi fint besøg, når vi spiller Side by Side-koncert med elever fra Aarhus Musikskole. “Side by Side” skal forstås helt bogstaveligt, idet musikskoleeleverne bliver placeret i orkestret ved siden af de professionelle musikere. Denne oplevelse giver inspiration og motivation til elevernes videre musikalske udvikling. At få lov til i en meget ung alder at mærke bruset fra et stort symfoniorkester, og vel at mærke selv at være med til at skabe det, er en oplevelse for livet.

Programmet bliver tilrettelagt således, at så mange elever som muligt kan deltage på hvert deres niveau – fra nybegyndere til de elever, der stræber efter at gøre musikken til deres levebrød.

I spidsen for det hele står Bruno Campo, som er fra Guatemala. Med sit brændende engagement og sine solide rødder i El Sistema-traditionen er han garant for at få det optimale ud af alle – og for at give de unge musikere en fornemmelse af, hvor langt man kan nå i fællesskab.