Skæbnesymfonien
Køb billet 105-175 KR

Fyraftenskoncert

Skæbnesymfonien

En symfoni man ikke kommer udenom. Den klassiske musiks mest berømte begyndelse er også indgangen til en uforglemmelig rejse gennem de største følelser.

Skæbnens slag. De allermest ikoniske toner i musikhistorien: Alle kender starten på Beethovens ”Skæbnesymfoni”. Men begyndelsen er ikke den eneste grund til berømmelsen: Symfonien rummer ganske enkelt noget af det mest medrivende musik, der er skrevet. Triumferende temaer, heroiske messingfanfarer og storslåede strygerpassager gør symfonien til musik af den slags, der gør det svært at sidde stille i koncertsalen.

Det er med andre ord en mageløs symfoni. Faktisk kan vi ikke forestille os en bedre start på weekenden: Beethovens Skæbnesymfoni er simpelthen musik af den slags, som man aldrig glemmer.

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.