Skønheden og Udyret
Køb billet 220-450 KR

Levende filmmusik

Skønheden og Udyret

Disneys udødelige kærlighedseventyr om ydre og indre skønhed kan nu opleves med Aarhus Symfoniorkester live på scenen.

Disneys udødelige kærlighedseventyr om ydre og indre skønhed kan nu opleves med Aarhus Symfoniorkester, stort imponerende kor og solosangere live på scenen i store sal.

Symfoniorkesteret bringer Alan Menkens prisvindende filmmusik til live på scenen, mens filmen udspiller sit eventyr på det store lærred.

Klassikeren Skønheden og Udyret er historien om den unge og smukke Belle, der drømmer om friheden, men som bliver bortført af Udyret og holdt som fange i hans store slot.

Fængslet på slottet finder Belle en smule tryghed gennem husets mange fortryllede beboere og lærer med tiden, at man ikke skal skue udyret på hårene. Bag et hæsligt ydre gemmer der sig en ægte prins, der leder efter ægte kærlighed.

Gør julen magisk sammen med Disneys storslåede film Skønheden og Udyret fra 2017 med stjerner som Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Ian McKellen og Ewan McGregor på rollelisten.

Oplev et af de mest elskede filmeventyr sammen med Aarhus Symfoniorkester med kor og solister, der er musikalske ledsagere til Belle og Udyrets eventyr.