Symfoni i det fri
Køb billet 100 kr.
Koncertformat: Musik med mere
Koncertformat: VelLyd

VelLyd | Skovkoncert

Symfoni i det fri

Tonerne snor sig lystigt mellem bøgestammerne, når vi inviterer på en levende symfonisk skovvandring, der giver farve i kinderne og sød musik i ørerne.

Gå med i lunden, når vi til årets koncert bevæger os langt ind i skovens dybe stille ro. I grupper bliver I ført ud på en rejse: En guidet musikalsk vandring gennem Marselisborgskovenes smukke omgivelser. Undervejs er der indlagt forskellige symfoniske pusterum, hvor I aktivt vil opleve musik komponeret om, til og i samspil med naturen og dens lyde.

Sammen udforsker vi den fornemmelse af indre ro, harmoni og fysisk velbefindende, som en tur i skoven giver – og måderne, hvorpå musikken kan forstærke, modulere og udvide de velgørende følelser.

VelLyd er en koncertserie, som har særligt fokus på velvære og vores mentale helbred. Ved at flytte musikken, musikerne og hele koncertoplevelsen ud af salen åbner VelLyds-formatet for nye rum til følelserne, til tankerne og til mindful indlevelse.


VELLYDSkoncerten er støttet af Salling Fondene, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Music City Aarhus 2022 og Aarhus Kommunes Udviklingspulje. En del af Music City Aarhus 2022.