Tro mod lyset
Køb billet 100-175 kr.

Fyraftenskoncert

Tro mod lyset

Få ny energi og glæde i kroppen med et musikalsk program, der tænder håbet og humørbomberne med nogle af Beethovens mest festlige og tilgængelige toner.

Bacewicz’ Ouverture er iørefaldende, energisk og opløftende. Den er skrevet som en fakkel af lys midt i 2. verdenskrigs mørke, fyldt med både mild håbefuldhed og triumferende fanfarer. Ouverturen er en hel lille symfoni på kun seks minutter – og et klingende budskab om håb.

Verdens bedste introduktion til Beethovens musik får du i Fidelio-ouverturen. Her giver vi jer hele Beethovens spektrum af munterhed og alvor – på blot syv minutter.

I den fjerde symfoni får vi derimod den lyse side af Beethoven. Det er tydeligt, at komponisten har haft en fest med at skrive værket – og orkestret får en lige så stor fest med at spille den. I det hele taget er denne koncert den perfekte koncert for dig, der gerne vil have en opløftende start på weekenden sammen med os.


Fyraftenskoncerten er et 50-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.