Vi bygger en Mozart-opera
Hent billet Gratis
Koncertformat: Kontakt
Koncertformat: Musik med mere

KonTakt | Mozart

Vi bygger en Mozart-opera

Publikum er hovedpersonen i en medrivende og lystig forvandling af Mozarts bedste operaer, hvor musik, handling og sceneoptræden bestemmes ved afstemning i salen.

Velkommen til en aften, hvor intet er som det plejer. Du får nemlig lov at bestemme, hvordan koncerten skal forløbe – hvilke arier, der skal synges, hvordan stemningen mellem sangerne skal være, hvilke af hovedpersonerne, der får hinanden, og ikke mindst hvordan musikken skal afspejle det hele.

Tonerne er Mozarts og hentet fra hans bedste operaværker, men hvordan de sammensættes er op til dig – og dine medpublikummer. Sammen skaber vi et højspændt drama, en let og munter komedie eller en rødglødende romantisk affære – eller hvilken som helst blanding af stilarter, følelser og dramatiske spændingskurver, vi kan finde på, mens musikken spiller.

Handlingen afgøres undervejs ved direkte afstemning, hver gang vi når en fortællemæssig eller musikalsk skillevej. Der venter alle en banebrydende oplevelse, hvor man bogstaveligt talt får lov at blande sig i musikken – og direkte påvirke musikerne og sangerne på scenen.


KonTaktkoncerten er støttet af Salling Fondene og Stibofonden