Vild med dansen
Køb billet 100-395 kr.
Koncertformat: Musik med mere

Nytårskoncerten

Vild med dansen

Vi smider alle hæmninger og gør dansemusikkens forrygende satser levende på scenen – med hjælp fra Mads Vad og to blændende unge dansetalenter.

Ved årets nytårskoncert byder Aarhus Symfoniorkester op til dans. Vi har samlet nogle af de mest medrivende dansetoner fra symfoniorkestrets verden – og allieret os med en både kyndig og karismatisk guide til dansens verden: TV- og landskendte Mads Vad leder publikum igennem en underholdende aften fyldt med alt det bedste fra dansens verden.

Men hvad er de dejlige danse uden nogen til at danse dem? Derfor har vi inviteret de to eminente dansere Aksa Elisabeth Nepper og Nikita Dvornik med på scenen. Til tonerne af de bedste danse fra Lumbye, Gade, Strauss og Tjajkovskij viser de to unge dansetalenter præcis, hvor fejende festlig musikken er.

Vi håber det bliver svært at sidde stille, og at publikum går dansende fra koncerten inspireret af de to unge stjernedansere og et veloplagt Aarhus Symfoniorkester under ledelse af den kyndige maestro Anna Skryleva.