Vild med dansen
Aflyst

Nytårskoncerten

Vild med dansen

Vi smider alle hæmninger og gør dansemusikkens forrygende satser levende på scenen – med hjælp fra Mads Vad og to blændende, unge elitedansere.

Ved nytårskoncerterne 2022 byder Aarhus Symfoniorkester op til dans. Vi har samlet nogle af de mest medrivende dansetoner fra symfoniorkestrets verden – og allieret os med en både kyndig og karismatisk guide til dansens verden: Mads Vad fra ”Vild med dans” leder publikum igennem en underholdende aften fyldt med alt det bedste fra dansens verden.

Men hvad er de dejlige danse uden nogen til at danse dem? Derfor har vi inviteret de to eminente dansere Aksa Elisabeth Nepper og Julius Sjöberg Vind med på scenen. Til tonerne af de bedste danse af Lumbye, Strauss, Piazzolla, Offenbach og Khatchaturian viser de to unge dansetalenter præcis, hvor fejende festlig musikken er.

Vi håber det bliver svært at sidde stille, og at publikum går dansende fra koncerten inspireret af de to unge stjernedansere og et veloplagt Aarhus Symfoniorkester under ledelse af den østrigske dirigent Sascha Goetzel.