Musikkens Børn – gml forside

Musikkens Børn

Musikkens Børn er et gratis tilbud, som Aarhus Symfoniorkester laver for alle børn i Aarhus, der bliver født i år 2018 og deres forældre. Ved at være med i Musikkens Børn får du små babykoncerter med musikere fra orkestret i nærheden af hvor du bor – og du får en hel masse ideer til, hvordan du kan bruge musikken til at være sammen med dit barn, og til at være sammen i familien. Når dit barn bliver større, vil I også komme ind og høre hele det store symfoniorkester for fuld udblæsning.

Al den musik og de ideer, historier, gode råd, som vi lægger her på hjemmesiden er selvfølgelig for ALLE. Om du skal have barn i 2018 eller ej, så skriv dig på vores nyhedsliste nedenfor, hvis du vil høre mere om små børn og klassisk musik når vi åbner klubben 1. januar 2018.

Tilmed dig nyhedsbrevet


Fakta om projektet

Musikkens børn er et ambitiøst projekt, der løber fra 2018-2024 og har til formål at invitere en hel årgang indenfor i musikkens verden og skabe grobund for et livslangt forhold mellem børnene og den klassiske musik. Projektet skal give børnefamilierne gode musikalske oplevelser og idéer til værdifuldt, inspirerende og legende samvær.

Musikkens Børn er inddelt i tre faser. Fase 1 indledes med en velkomstpakke udleveret af Sundhedsplejen i 2018 til alle nybagte forældre i Aarhus Kommune, og fulgt op nyhedsbreve og hjemmeside, hvis indhold har til hensigt at styrke udviklingen af børnenes sociale, motoriske og sproglige udvikling samt bidrage til at øge hele familiens almene musikkendskab og interesse. I fase 2 (2019-2021) inviteres forældre og børn til lokale babykoncerter og i fase 3 (2022-2024) inviteres der til særlige symfonikoncerter hos Aarhus Symfoniorkester. Nyhedsbrev og hjemmeside vil gennem hele forløbet blive opdateret med relevant indhold – og være tilgængelig for alle, ikke kun familierne i Musikkens Børn.

>> Læs hele projektbeskrivelsen (PDF 3Mb).

Gennemførelsen af Fase 1 og Fase 2 støttes i sin helhed af Nordea-fonden, mens den indledende projektudvikling samt projektets musikindspilninger støttes af Det Obelske Familiefond.

Kontakt

Har du spørgsmål til Musikkens Børn eller andre aspekter af projektet, kontakt da venligst:

Mette Storgård Jensen
B&U medarbejder
Aarhus Symfoniorkester
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
DK-8000 Aarhus
Tlf. 89 40 90 92
Mail: mstor@aarhus.dk