Programpræsentation: Sæson 2019/20

Programpræsentation: Sæson 2019/20

Aarhus Symfoniorkester og musikchef Kristian Rahbek Knudsen inviterer dig til en stor åben præsentation af næste års klassiske højdepunkter og satsninger i det østjyske.

En ny sæson står for døren. En sæson fuld af store klassiske øjeblikke og oplevelser, der fortsætter den rivende udvikling og kunstneriske bevægelse, som Aarhus Symfoniorkester har befundet sig i de sidste år. Det bliver blandt andet til et gensyn med Elbphilharmonien, en to ugers komponistfestival, en lille serie af verdenspremierer på CD, endnu flere filmkoncerter sammen med Musikhuset Aarhus, samt startskuddet på et rigtig nørdet samarbejde.

Vi håber du har lyst til at fejre udgivelsen af det nye sæsonkatalog sammen med os – og høre mere om orkestrets bestræbelser i den nye sæson.

I år afholder vi programpræsentationen som en stor åben begivenhed i vores hjem i Symfonisk Sal i Musikhuset, hvor vi inviterer alle vores abonnenter, partoutkunder, nyhedsbrevsmodtagere, erhvervspartnere og samarbejdspartnere.

Vi håber du har lyst til at komme – og vi glæder os til at se dig!

Hvor og hvornår

Tirsdag 30. april i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

Kl. 10.30: Status for orkestret og præsentation af året, der gik og året, der kommer: Et blik på højdepunkterne i den nye sæson.

Ingen tilmelding nødvendig. Dørene åbnes kort før kl. 10.30.

Andre vigtige datoer

Er det ikke muligt for dig at deltage i programpræsentationen d. 30/4, har du stadig mulighed for at orientere dig i den nye sæson – og købe billetter når salget åbner. Her er de vigtigste datoer i forbindelse med sæsonåbningen:

25.-30. april:
Tidligere års abonnenter og partoutkunder samt medlemmer af Aarhus Symfoniorkesters Venner modtager et eksemplar af det nye sæsonprogram med posten. Den nøjagtige dato afhænger af PostNord.

1. maj:
Programmet er tilgængeligt online og i Musikhuset Aarhus.

9. maj 2019 kl. 12:
Salg og gentegning af abonnement og partoutkort åbnes. Der uddeles kø-numre i Musikhusets foyer fra kl. 11.

18. maj 2019 inden kl. 16:
Sidste mulighed for gentegning af partoutkort fra året før.

20. maj 2019 kl. 12:
Løssalget åbnes.