De første triumfer
Køb billet 150-335 KR

Brahms

De første triumfer

To kunstneriske og musikalske hensigtserklæringer, der viser, at selv begyndelsen kan være triumferende og formfuldendt.

Den første symfoni, den første (og eneste) violinkoncert: Nogle gange ændres musikhistorien med et brag og et brud. Andre gange sker det med den allerstørste respekt for de musikalske kæmper, der er kommet forud. Brahms hører til de sidste.

Brahms træder ind i musikhistorien med sin første symfoni – og han gør det ved at skabe sin helt egen vej. Han tager det bedste fra sine forgængere, ikke mindst Beethoven, og væver det så umærkeligt ind i sin egen romantiske musik, at resultatet bliver helt hans eget.

Hans violinkoncert hører til de allerstørste – og allersværeste – og er en af dem, man aldrig bliver træt af. Solist er verdens­stjernen Baiba Skride, som blandt andet har været solist med Berlinerfilharmonikerne, Concertgebouworkestret og New York Philharmonic.

Læs mere om hele festivalen og køb partout – og spar på den samlede billetpris: www.aarhussymfoni.dk/koncerter/brahmsfestival/